Lugeja küsib: kuhu kadusid väikeses pakis viinerid?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viineritootmine Rakveres
Viineritootmine Rakveres Foto: Egert Kamenik

«Otsisin poest juustuviinereid ning laps igatseb väga Vinku viinereid ketšupiga. Juustuviinereid müüakse ainult poolekilostes pakkides. Varem müüdi lisaks Lasteviineritele ka juustuviinereid 290-grammistes pakkides. Ja Vinku omi ei paista üldse saada olevat. Miks väiksemas koguses juustuviinerite ja Vinku viinerite tootmine ära lõpetati?» uuris lugeja.

Vastab Rakvere turundusjuht Triin Lõoke.

Juustuviinerid 290-grammises pakendis on jätkuvalt Rakvere tootevalikus olemas. Need on müügil järgmistes kauplusekettides: Prisma, Rimi Hüpermarketid, Selver, Tallinna Kaubamaja.

Vinku viinerid on väikese nõudluse tõttu juba mõned aastad tagasi sortimendist välja läinud. Tootepakendite suurust ja tootevalikut juhibki tarbijanõudlus – kui toode ei müü piisavalt, siis arvab kaubanduskett selle oma sortimendist välja ja ka tootja peab lõpetama toote tootmise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles