Uued tooted: piprakoogimaitseline kohupiim, kohuke ja virtuaalpäkapikk

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi kommipakkidel on QRkood, mis laseb virtuaalse päkapikuga mängida.
Kalevi kommipakkidel on QRkood, mis laseb virtuaalse päkapikuga mängida. Foto: Kalev

Eesti toiduainetetööstus valmistub jõuludeks ja nii on müügile jõudnud mitmed piparkoogimaitselised tooted. Kalev aga lisab kommipakki virtuaalpäkapiku.

«Kalevi laste tootesarja «Jõuluseiklus» päkapikku saab kõditada ja temaga mängida ning vaadata, mis trikke ta teha oskab. Päkapikuga koos saab ka pilti teha,» rääkis Kalevi turundusdirektor Anne Tääkre.

Päkapikud tulevad välja Kalevi «Jõuluseikluse» kommipakkidest, mis on varustatud QR-koodi ja rakenduse ikooniga. Et päkapikk koju tuleks, on vaja päkapiku äpp telefoni või tahvelarvutisse laadida ning seejärel kommipakki läbi ekraani vaadelda.

Foto: Alma

Alates novembrist toob Alma müügile  piparkoogimaitselise kohupiimakreemi, mille maitsestamisel on kasutatud kaneeli, ingverit, nelki ja kardemoni. Alma piparkoogimaitseline kohupiimakreem on pühadehooaja eritoode ning jääb müügile jaanuari lõpuni.

Foto: Farmi

Farmi toob enne jõule taas müüki piparkoogimaitselise Jänksi kohukese, mis sel aastal on uues pakendis. Piparkoogikohuke on poelettidel juba kümnendat hooaega.

Foto: Farmi

Pühadehooaja eel on uue jõulukujunduse saanud ka Farmi tarretis. Jänksi piparkoogikohukesed ja Farmi jõulukujundusega tarretised on müügil 15. jaanuarini või kuni jõulupakendites maiustusi jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles