Võitlus sädelusmaaniaga viis vaidluste ja kulutuste tõusuni

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimlemisklubi Rütmika võimleja Kirke (vasakul kivikestega trikoo, paremal uue määruse järgi lubatud ilma kivikesteta trikoo).
Võimlemisklubi Rütmika võimleja Kirke (vasakul kivikestega trikoo, paremal uue määruse järgi lubatud ilma kivikesteta trikoo). Foto: Erakogu

Aasta algusest muudeti võimlejate miniklasside võistlusriietuse nõudeid eesmärgiga kasvavaid kulutusi kärpida – mõne lapsevanema sõnul on muudatus aga tekitanud hoopis vastupidise efekti.

Kolme lapse ema Tiina Aesma, kelle vanim tütar võistleb noorterühmas, keskmine minirühmas ning kelle noorim laps alles ülejärgmisel aastal võistlusikka jõuab, pole rahul sellega, et sisseviidud muudatused toimusid lühikese etteteatamisajaga.

Seniste reeglite järgi võinuks Aesma oma vanima tütre laste- ja miniklassi aegadest alles jäänud trikood anda noorematele edasi, tegemata lisakulutusi. «Mind häiris, et võimlemisliit tegi sellise otsuse vahetult enne uue võistlushooaja algust ning polnud mõistlikku etteteatamisaega,» rääkis Aesma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles