Tallinna Jõuluturg sai koos esimese lumega ametliku alguse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Jõuluturg saab täna koos esimese lumega ametliku alguse!
Tallinna Jõuluturg saab täna koos esimese lumega ametliku alguse! Foto: Sergei Zjuganov, © ChristmasMarket.ee

Nädala eest jõudis Harjumaalt Tallinna Raekoja platsile tänavune jõulukuusk ja 21. novembril astuti järgmine samm ka jõulupühadele lähemale - kell 16.50 avati pealinna ühel tähtsamal platsil traditsiooniline Jõuluturg.

Foto: Sergei Zjuganov, © ChristmasMarket.ee

Muinasjutuline jõulumaailm tegutseb läbi jõulupühade, aastavahetuse ja tõmbab otsad lõplikult kokku alles järgmise aasta 10. jaanuaril. Jõuluturg on avatud iga päev kell 10-19.

Foto: Sergei Zjuganov, © ChristmasMarket.ee

Jõuluturule mahub ohtralt kõike, mida jõulud traditsiooniliselt pakuvad, muutes aasta lühema ja pimedama aja rõõmsamaks ning valgusküllasemaks. Süüdatakse advendiküünlad, jõuluvana vestleb lastega ja päkapikud korraldavad asjatoimetusi.

Osta saab kinke, maiustusi ja täiendust jõululauale. Kuusesära valgel lauldakse, tantsitakse ja lõbutsetakse ning võetakse vastu uus 2015. aasta.

Foto: Sergei Zjuganov, © ChristmasMarket.ee

Raekoja platsist saab paik, mis toob kokku vanad tuttavad ja armsad sõbrad, pakub lusti peredele, igaühele, et üksteise seltsis saada osake tõelisest jõulutundest - see on imeline maailm, mis kutsub ja üllatab!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles