Lugeja küsib: millal hakkab TV3 näitama uusi «Top Gear» saateid?

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV6-s on «Top Gear»  eetris sel aastal algusest peale ehk alates 2. hooajast, kui saatejuhtideks sai praegune kolmik.
TV6-s on «Top Gear» eetris sel aastal algusest peale ehk alates 2. hooajast, kui saatejuhtideks sai praegune kolmik. Foto: TV3

Üks tehnikasaadete fänn uurib, kas TV3 plaanib ka uusi, mitte 8 aasta taguseid Top Geari saateid näidata.

«Viimased aasta aega on TV3 edastanud vanu «Top Gear» saateid», märgib lugeja.

Vastab Annely Adermann, TV3 avalike suhete juht.

«Top Gear» on maailmakuulus ja ka Eestis hinnatud telesari, mida näeb nii TV3 kui ka TV6 eetrist ning siin on ülevaade sellest, mis viimasel ajal on vaatajateni jõudnud. TV3 on 2014. aastal näidanud: 17. hooaega 2011. aastast, 18. hooaega 2012. aastast, 19. hooaega aastast 2013 ja TOP Gear USA 2. hooaega aastast 2011.

Eetrisse on jõudnud paar special-osa aastatest 2006 ja 2008, sest neis on olnud oluline sündmus – näiteks taliolümpiamängud, kus sõideti autoga hüppetrampliinist alla, või mehed polaarjoone taga ning Vietnamis (justkui reality-sari).

Mis puutub telekanalisse TV6, siis seal on programmis olnud ka vanemad hooajad ning need on väga hästi vastu võetud. TV6-s on «Top Gear»  eetris sel aastal algusest peale ehk alates 2. hooajast, kui saatejuhtideks sai praegune kolmik. Võimalusel kavatseme TV6s varasemate hooaegade näitamist jätkata, sest need on lihtsad sisult niivõrd head, aegumatud ja legendaarsed.

Taustaks veel niipalju, et Eestile pole hetkel müüdud ühtki uuemat hooaega kui 19. hooaeg ning praegu käivad läbirääkimised, et saaksime vaatajateni tuua ka järgnevad osad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles