Lugeja küsib: kas eestlaste puudumine sai Helsingi H&M poodidele saatuslikuks?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
H&M-i kauplus.
H&M-i kauplus. Foto: DENIS SINYAKOV/REUTERS

«Helsingis Aleksanterinkatul on osa H&M-i poode, kus vanasti oli alati rohkelt eestlasi ostjaiks, kadunud. Kas see võiks olla seotud sellega, et kett tegutseb nüüd ka Eestis?» küsib lugeja.

Vastab H&M-i avalike suhete juht Tiina Miettinen.

2013. aastal avasime Helsingis kolm uut H&M-i kauplust. Eelmisel aastal uuendasime ka oma esinduspoodi aadressil Aleksanterinkatu 48, kus pakume moodi parimate hindadega kogu perele. Samuti pakume kodutekstiili tooteid - kõik ühe katuse all. 2015. aasta kevadel kavatseme Aleksanterinkatul avada veel ühe H&M-i poe, mis on mõeldud meestele. Praegu uuendame ühte kauplust ka Forumi kaubanduskeskuses.

Kuna me oleme viimaste aastate jooksul palju Helsingis olevatesse kauplustesse investeerinud, siis oma strateegiat järgides sulgesime H&M-i kaupluse Galleria Esplanadi kaubanduskeskuses.

Praegu on meil Aleksanterinkatul esinduspood, lisaks lastele mõeldud H&M Kids. Forumi kaubanduskeskuses on meil kaks poodi, üks neist on suunatud lastele. Kokku on Helsingis seitse H&M-i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles