Karl-Erik Taukar, jõulukuu favoriit

Priit Pullerits
, vanem­toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas teistest meesartistidest eristuda? «Ma ei kuluta väga palju energiat sellele mõtlemiseks,» lausub Karl-Erik Taukar. «See ajab fookuse sassi. 
Kõige rohkem eristun sellega, kui jään endaks.»
Kuidas teistest meesartistidest eristuda? «Ma ei kuluta väga palju energiat sellele mõtlemiseks,» lausub Karl-Erik Taukar. «See ajab fookuse sassi. Kõige rohkem eristun sellega, kui jään endaks.» Foto: Mihkel Maripuu

Mis on retsept, et kerkida ülikoolis märkamatuks jäänud noormehest (kui pikkust mitte arvestada) kõigest kahe aastaga Eesti muusikaäri esiritta?

Tosina päeva pärast alustab Karl-Erik Taukar (25), selle sügistalve nõutuim solist – tõestuseks näiteks hiljutised kutsed «Kolmeraudsesse», Anne & Stiili meeste-eri kaanele ning «Me armastame Eestit» vana-aastaõhtu-saatesse –, taas seda, mida ta suve teisel poolel juba tegi. Ta läheb koos Lenna Kuurmaaga tuurile. Suvel andsid nad kahekesi Eesti kolmes suuremas linnas kolm kontserti. Sedapuhku siirduvad nad üheksast kontserdist koosnevale jõulutuurile.

Üht asja tuleb siin siiski kohe tunnistada: tunnen Taukarit juba ligi nelja aasta tagusest ajast. Oot-oot – ega ikka tunne küll! Ta istus mul 2011. aasta kevadsemestril Tartu Ülikoolis ajakirjanduse sissejuhataval kursusel Juhan Peegli nimelises auditooriumis eelviimases reas akna all ja jäi meelde sellega, et ... paistis hirmus vaikne ja tagasihoidlik. Pikk oli ta küll, selgelt üle teiste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles