Viis moodsat kingitust

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriss Sooniku pesu.
Kriss Sooniku pesu. Foto: Tootjad

Millest võiks soovikirjas jõuluvanale unistada?

Pesu: meie oma, nüüd ka Kuldnõela võitnud Kriss Sooniku disainerikäe alt tulnud lennukas pesu- ja sohvariiete kollektsioonis leidub väikese kiiksuga Sooniku-klassikat. Näiteks tiivakestega hommikumantleid (159 eurot), aga ka talviselt burgundiapunaseid, keha mitteahistavaid ega -vormivaid pesukomplekte (rinnahoidja 69, püksid 59 eurot). Vt kriss-soonik.com või Ulakas Kaunitar.

Parfüüm: kui juba unistada, siis ikka suurelt – vähemasti parfüümide maailmas. Guerlain, Chanel, Dior, Hermés, Lancóme jt on väärikad lõhnamajad, kus nii klassikat kui ka moodsamaid aroominoote. Chanel Nr 5 austajad ei pruugi soovikirjas piirduda parfüümiga, vaid võivad nimekirja lisada ka hooajatoote, seebi (28 eurot). Hermés uhkeldab Jour D’Hermésiga (30 ml edp 58,15 eurot), mis lõhnab kui lillesülem – et jour tähendab päeva, valgust, põimuvad buketis kirkad hommiku- ja joovastavad õhtulilled.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles