Tallinna lastehaigla tasuline parkimisala nörritab ka eurosaadikut

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastehaigla ees asetsevate parkimiskohtade kasutamisel tuleb olla eriliselt tähelepanelik.
Lastehaigla ees asetsevate parkimiskohtade kasutamisel tuleb olla eriliselt tähelepanelik. Foto: Tiina Eier

Tallinna lastehaigla ümber olev tasuline parkimisala, millest Postimees möödunud nädalal kirjutas, on pälvinud lugejatelt elavat vastukaja. Nördimust selle üle on avaldanud ka eurosaadik Urmas Paet.

«Tallinna lastehaiglas käivad üldjuhul mures vanemad oma haigete lastega. Seega oleks ainumõeldav teha see keeruline külastus võimalikult inimlikuks. Ometi on ikka veel lastehaigla ümbruses tasuline parkimisala ja seda isegi erakorralise meditsiini osakonda minevate vanemate ja laste osas,» kirjutas kolme lapse isa Paet möödunud nädalal oma Facebooki lehel.

«Kujutage ette mures vanemat haige lapse või lastega ja samas peab ta veel meeles pidama, et on tasuline parkimine ja tasumist korraldama,» on eurosaadik nördinud. «Kui tahta, siis on alati ka teistsuguseid ja inimlikke lahendusi. Seda sooviksin ja soovitaksin. Et lastehaigla ümber poleks tasulist parkimisala, et vanematele lisastressi mitte teha.»

Postimees kirjutas möödunud nädalal erakorralist abi vajanud lapse vanemast, kes haige lapse kõrvale jäädes haigla juures parkimistrahvi sai. Haigla teatas oma kommentaaris, et parkimisega on olnud probleeme, seda ei varjata. «Tõsi, kahjuks on novembris alanud polikliiniku-esise parkla ümberehitustööd väldanud planeeritust kauem ning toonud kaasa ebamugavusi, patsiendid on pidanud autot hoidma imikute ja vastsündinute maja ees olevas parklas maja teisel küljel. Selle nädala algusest on avatud ka pool uuendatud parklast,» sõnas haigla kommunikatsioonijuht Tiina Eier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles