26 fantastilist ideed, mida ülemusele jõuluks kinkida

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Business Insider soovitab üheks ülemuse kingiideeks stand-up etenduse pileteid. Pildil on prantsuse koomik Kev Adams.
Business Insider soovitab üheks ülemuse kingiideeks stand-up etenduse pileteid. Pildil on prantsuse koomik Kev Adams. Foto: SCANPIX

Lähenevad pühad panevad lisaks lähedastele sõpradele ja pereliikmetele otsima kingitust veel ühele erilisele inimesele iga töötava inimese elus – ülemusele.

Kuna vahel võib heade kavatsustega kingitus hoopis vastupidist mõju avaldada, on Business Insider koostanud nimekirja 26-st kingiideest, mida oma bossile jõuluks kinkida.

Kes soovib kindla peale minna, võib kaaluda ühiskingituse tegemist kolleegidega, kes saavad ka oma sõna sekka öelda. Kindlasti on oluline vaadata seda, et kingitus ei oleks mitte mingil viisil ebasobiv või saajat solvav. Siin need 26 kingiideed on.

1. Veebivideode striimimise võimalus telerisse

Pane kokku Roku ja Google Chromecast komplekt, mis koosneb puldist ja internetipulgast ja annab kasutajale võimaluse vaadata selliste populaarsete veebilehekülgede nagu Youtube ja Netflix sisu otse telerist.

2. Maagiline lõunakarp

Magic Cook Lunch Box kasutab termopatja ja vett, võimaldades toidu soojaks saada ilma mikrolaineahjuta.

3. Võimalus mobiilselt tööd teha

Kui su ülemus armastab liikvel olles tööd teha, siis üks asi, mida jõulukingiks kaaluda, on Microsofti universaalne klaviatuur, mida ta saab ühendada nii tahvlearvuti kui nutitelefoniga, ühildub nii Apple, android kui Windows seadmetega.

4. Sushi koolitus

Kui su ülemus armastab söögitegemist, siis sushi koolitus võib olla hea mõte. See annab talle võimaluse veeta ühe meeleoluka õhtu ning õppida uue oskuse, millega ta saab omakorda sõpru võõrustades neid üllatada.

5. Kena märkmik

Kingi stiilne ja isiklik märkmik, kus peal on ta nime initsiaalid. Olenevalt su eelarvest ja maitsest võid valida näiteks spiraal- või nahkköites märkmikute vahel.

6. Praktiline veekarahvin

On su ülemus rääkinud sellest, et ta peaks rohkem vett jooma? Üks võimalus on kinkida talle Soma veekarahvin, millel on vett puhastav filter.

7. Reisiäratuskell

Vanamoodne ja klassikaline Brauni reisiäratuskell aitab su ülemusel nii puhkuse- kui ärireisil olles õigel ajal ärgata ilma, et peaks kogu aeg nutitelefoni käeulatuses hoidma.

8. Väike jämmikast

Kaasaskantav Jawbone'i Mini Jambox on ideaalne kingitus ülemusele, kes tihti muusikat kuulab. Muuhulgas on seda võimalik ühendada nutitelefoniga ja seega ideaalne väiksemateks pidudeks.

9. Miniatuurne kujuke

Sa saad laadida oma bossi pildi üles veebilehele 1minime.com ja nad saadavad sulle vastu tema kujukese. Muidugi see on üks neist kinkidest, mida võiks kolleegidega ühiselt teha, muidu võid teiste silmis pugeja tiitli saada.

10. Kohaliku spordimängu piletid

Erinevad hoki, korvpalli ja jalgpalli alaliigade mängud on praegu igal pool hoo sisse saanud. Uuri järgi, mis sinu kodukohas toimub ja kas sealsetele mängudele on veel pileteid saadaval.

11. Kuuajaline kohvitellimus

New Yorki gurmeepood Zabar pakub näiteks võimalust osta igakuine kohvitellimus koos sinna juurde kuuluvate maiustustega. Uuri, kas mõni sinu linnas asuv kohvipood pakub ka seda võimalust ja rõõmusta sellega kohvi nautivat ülemust.

12. Meelepärane raamat

Kui su ülemus on innukas lugeja, siis tasub kaaluda mõnda tema huvidega seotud raamatu kinkimist – olgu see siis näiteks kokkamisest, fotograafiast või hoopis ajaloost. Küsi häid raamatusoovitusi ka kohalikest raamatupoodidest, kus võib riiulite vahel peidus olla midagi väga põnevat ja inspireerivat.

13. Pudel head veini

Kui sul on veinisõbrast ülemus, siis on hea astuda läbi kohalikest veinipoodidest ning paluda soovitusi sealsete sommeljeede käest. Kui soovid kingile midagi lisada, siis pakub Vinturi kvaliteetseid veiniõhutajaid, mille kasutamine suurendab veini maitsetugevust pärast klaasi valamist. Variant on lisada kingile ka Corkcicle veinijahutaja.

14. Nutitelefoni akukestuse pikendaja

Kui su ülemuse nutitelefoni aku on tihti tühi, siis Mophie Space Pack aitab pikendada aku kestust kahekordselt ja pakub kuni 32 GB lisamälu.

15. Gurmee toidukorv

Mitmed mahetootjad ning gurmeetoidu poed pakuvad võimalust panna kokku jõulukorv meelepärastest toodetest. Kui su ülemus armastab magusat, kiika ka kohalike pagarite jõulupakkumisi.

16. Ainulaadne lauakalender

Raamatupoodidest ja käsitöölistelt leiab põnevaid lauakalendri variante, mis aitavad su ülemusel oma ajaplaneerimist jälgida. Gent Supply Co. teeb näiteks elegantseid messingist lauakalendreid.

17. Nahast passikaaned

Rõõmusta reisivat ülemust nahast passikaantega. Kaubandusest võib leida nii soodsamaid kui kallimaid variante. Soovi korral saad kaante peale trükkida ka kingisaaja initsiaalid.

18. Õhtupoolik kahele

Kui su ülemusel on abikaasa, elukaaslane või kallim, siis võid kaaluda ka õhtusöögi või kinoskäigu organiseerimist kahele. Uuri, mis võimalusi kohalikud restoranid selliste kingivõimaluste osas pakuvad.

19. Kinkekarbis pastakas

Kui su ülemus on tuntud käekirjaliste märkmete poolest, võib Watermani või Sheafferi kinkekarbis pastakas talle muljet avaldada.

20. Kaasaskantav pildiprinter

Kui sa näed tihti oma bossi nutitelefoniga pilte tegemas ja neid Instagrami panemas, siis võib talle sobida kaasaskantav fotoprinter. Selliste hulka kuulub näiteks LG taskuprinter ja SnapJet – mõlemad võimaldavad otse telefonist pilte printida.

21. Lennupadi

Kui su ülemus peab tihti lendama, siis aitab näiteks luksuslik Sensorpedic lennupadi tema reisimugavust suurendada.

22. Keskkonnasäästlik veepudel

Mitmed kaubamärgid pakuvad stiilseid veepudeleid, millel on erinevaid kasulikke omadusi ja mahutavad mitme veeklaasi jagu vett. Vaata näiteks Flaska, SIGG, Camelbak ja Nalgene veepudeleid.

23. Kodused küpsetised

Miski ei väljenda suuremat tänu, kui kodus küpsetatud küpsised või kook. Enne selle kingi tegemist tasub aga välja selgitada, mis on su ülemuse maitse-eelistused, söögiharjumused ja kas tal pole mõnele toiduaine osas allergiaid.

24. Stand-up etenduse või kontserdi piletid

Kui sul on hea huumorisoonega ülemus, siis vaata, mis stand-up etenduse võimalusi lähikonnas pakutakse. Eestis pakuvad näiteks Comedy Estonia ja mitmed näitlejad selliseid etendusi. Kui stand-up ei ole kõige meelepärasem variant, tasub ka mõne teatrietenduse või kontserdi pileteid kaaluda.

25. Kingitus tervele perele

Kui su bossil on peres väikesed lapsed, siis kaalu lauamängu kinkimist. Erinevas vanuses lastele pakuvad põnevust sellised mängud nagu näiteks Candy Land, Bananagrams ja Pictionary. Tutvu ka lauamängupoodides pakutavaga.

26. Peamurdmismängud

Kui su ülemusele meeldib teha paari-kolmeminutilisi mõttepause, siis on üks variant kinkida talle peamurdmismäng, mis annab sõrmedele tööd ja pakub võimalust korraks end kõigest muust välja lülitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles