Laevaühenduses saartega võib nädalavahetusel esineda viivitusi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läheneva tormi tõttu võib ära jääda laupäevahommikune Regula reis liinil Rohuküla-Heltermaa.
Läheneva tormi tõttu võib ära jääda laupäevahommikune Regula reis liinil Rohuküla-Heltermaa. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Kui täna tuul veel laevaliiklust ei sega ja lähenev torm parvlaevaliiklust mandri ja suursaarte vahel ei katkesta, võib tavapärases graafikus esineda nädalavahetusel ajutisi häireid.

Laupäeval saabuvat tormi iseloomustavad lõuna- ja läänekaare tuuled, mis on kõige soodsamad Kuivastu-Virtsu liinil, seetõttu parvlaevade kaptenid liikluskatkestusi praegu ei prognoosi, teatab Väinamere Liinid.

«Siiski soovitame reisijatel jälgida enne sadamasse sõitmist operatiivinfot meie koduleheküljel,» manitseb Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin. Sealt leiab kõige täpsemat infot laevaühenduse kohta saartega.

«Rohuküla-Heltermaa liinil võib ära jääda laupäeva hommikul kell 6.30 Rohukülast väljuv reis, kuna seda teostab Regula, mille tuuletundlikkus on sildumistel suurem kui uutel laevadel,» märgib Hiiuväin. Reisi toimumise kohta tuleb laevafirma kodulehe liikuvale inforibale teade kell 5.15 laupäeva varahommikul.

Triigi-Sõru liinil laupäeval graafikujärgselt reise ei toimu. «Parvlaev Kõrgelaid teeb aga kaks täiendavat reisi, et sõita Triigi sadamasse tuule varju,» lisab Väinamere Liinide teenindusjuht. Reisid toimuvad täna kell 18.30 Sõrust ja laupäeval kell 19.00 Triigist, et alustada graafikujärgset reisi pühapäeva hommikul Sõrust kell 8.15.

Lisaks kodulehele saab laevaliikluse kiirinfol hoida silma peal ka nutirakenduse Tuulelaevad vahendusel. Selle esilehele saabuvad otse sadamatest teated kõigi muudatuste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles