Elioni nutiTV täieneb toidutrendide ja elustiili kanaliga

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuest aastast on Elioni nutiTV vahendusel nähtavad valik uusi kanaleid.
Uuest aastast on Elioni nutiTV vahendusel nähtavad valik uusi kanaleid. Foto: Toomas Huik / Postimees

Lisaks tervele reale teistele kanalitele, mida uuest aastast on võimalik Elioni nutiTV vahendusel näha, täieneb nimistu ka selliste kanalitega nagu Food Network ja Fine Living.

Neist esimene keskendub maailma toidutrendide tutvustamisele, teine aga elustiili valdkonnale, vahendab Eesti Telekom.

Food Network tutvustab söögitegemise värskemaid suundumusi ning toob vaatajani valdkonna uusimad arengud.

«Tegu pole tüüpilise «kuidas süüa teha» kanaliga, vaid ühe kiiremini kasvava elustiili- ja meelelahutusžanriga, kus muuhulgas keskendutakse auhinnatud kokandusvõistlustele,» märgib Eesti Telekomi meediasuhete juht Raigo Neudorf.

Teise lisanduva telekanali Fine Living programm on täis lugusid tänapäeva elustiilitrendidest ning rahvusvahelistest disainisündmustest.

«Kanal keskendub elustiiligurude, uuenduslike disainerite, moeekspertide ja kokkade tutvustamisele, pakkudes vaatajale ideid erinevate eluvaldkondade tarbeks,» lisab Nuedorf.

Food Network SD ja Fine Living lisanduvad 1. jaanuarist Elioni nutiTV lisakanalite paketti ning Food Network HD on uuest aastast saadaval ka HD-kanalite nimistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles