Telliskivi loomelinnak kutsub nädalavahetusel kinke valima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Telliskivi loomelinnak

Neil, kes veel viimasel hetkel pühadekinke otsivad, tasub sel nädalavahetusel sammud seada Telliskivi loomelinnakusse: 20-21. detsembril Telliskivi Poetänaval leidub rohkelt rohkelt ökokaupu, Eesti ja Skandinaavia disaini, taaskasutust ja õiglase kaubanduse tooteid, peetakse mini-disainilaata, pakitakse kingitusi.

Sel nädalalõpul pakuvad paljud poed juba valmis paketeeritud kingipakke ja kingiideid, et ostmine libedamalt läheks. Toimub ka Merimetsa Teistmoodi Poe heategevuslik jõulumüük. Poetänav on avatud kella 11-17.

Laupäeval, 20. detsembril kell 10-14 toimuval Mondo Jõulubasaari saab osta õiglase kaubanduse kingitusi. Valikus on valik käsitööd ja sheavõid Mondo sihtriikidest ehk Afganistanist, Ugandast ja Ghanast. Mondo asub Telliskivi Loomelinnaku B hoones, Vaba Lava teatri peaukse vastas!

Põneva taaskasutatud kauba saab aga  jõuluhõnguliselt Telliskivi Kirbuturult, kus kokku ligi sadakond müüjat. Kirbukas toimub 20. detsembril kl 10-15 Telliskivi Loomelinnaku Punases Majas/Saalis ja A1 hoone I korrusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles