Klassikat hindavale mehele: Obama lemmikpood teeb jõulueelset soodustust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõrge kvaliteediga nooblit disaini pakkuv ja ikoonistaatuse saavutanud rõivabrändi Brooks Brothers kauplus Viru keskuses pakub rõivaklassika sõpradele head võimalust soetada jõulukingiks triiksärke, kampsuneid jm. 30% odavamalt.

Brooks Brothersi Tallinna esinduspoe kontseptsioon on selline, et just  triiksärgid on põhiline müügiartikkel, samuti vabaajarõivad ning ülikonnad. Siiski on kaupa kõigile, nii meeste- kui naisteasju, samuti aksessuaare. Tegemist pole masstoodanguga, igat numbrit on vaid paar tükki.

Kaupluse suureks tõmbenumbriks on erilise tehnoloogiaga valmistatud meeste - ja ka naiste triiksärgid, mis triikimist ei vaja - tarvitseb vaid särk ära pesta ja kuivama riputada. Päevasärkide mõõdustikus on kraeümbermõõt ja varruka pikkus, pakutakse erineva lõikega särke. Siiski tasuks särki ostma minnes teada, kui suur on kingisaaja kaelaümbermõõt ning kirjeldada enam-vähem tema kasvu, muu teevad abivalmis konsultandid juba poes ära. Kui osta kaks särki, saad teise poole hinnaga.

Brooks Brothers on riietanud näiteks paljusid Ameerika presidente: Abraham Lincolni, John F. Kennedyt, Franklin D. Roosevelti kui ka Barack Obamat. Samuti on kaubamärgi fännid Katherine Hepburn, Fred Astaire, Andy Warhol jt. kuulsused. Brooks Brothers on oma loomingut esitlenud ka filmis «Suur Gatsby», kus sai näha spetsiaalselt filmi jaoks loodud viitsada meestekostüüm

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles