Lugejate lood: küsimuste küsimus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oma kõige ilusama ja meeldejäävama jõulukingituse sain ma kolm aastat tagasi. Jõulud sai veedetud vanemate kodus, mis oli saanud juba iga aastasekstraditsiooniks.

 Hommikul  sai vara ärgatud, sest kingid oli vaja kuuse alla sättida enne laste ärkamist. Kingitusi oli tõesti palju ja lapsed olid terve päev elevil, sest pidi ju õhtuni ootama.

Kui kõhud olid parajalt täis söödud, siis tuli kingi jagamise aeg.Millegi pärast võttis selle kohustuse enda peale minu elukaaslane. See oli midagi uut mu jaoks,teda tundes teadsin, et talle ei meeldi sellised asjad.

Kingitusi oli palju ja ka vahvaid luuletusi jagus. Luuletuse lugemise järg oli jõudnud ka minuni. Susserdasin midagi kokku ja sain oma kingi kätte see oli hästi, hästi väike.Pakki avades leidsin sealt südame kujulise karbi, milles oli üks paber kus kirjas tähed K.S.T.M.N.   

Ma ei saanud esialgu midagi aru, mis tähed need on, kui lõpuks pihta sain, et see tähendas  «Kas sa tuled mulle naiseks».  Mees vaatas pinksalt mulle otsa ja ootas juba mu vastust. Selline ettepanek ajas ikka silma märjaks küll, aga vastuseks oli kindel

jah. Loomulikult oli ka kirja all peidus sõrmus. Kink oli küll hästi väike aga sisu väga suur.         

Armastus on ilus ja jõulud on imelised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles