Meresuu spaa-paketi võitja on selgunud

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meresuu Spa Narva-Jõesuus.
Meresuu Spa Narva-Jõesuus. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Postimehe ja Meresuu Spa konkursile «Kõige meeldejäävam jõulukingitus» laekus üle 30 südamliku ja lustaka loo. Auhindu oli vaid üks.

Loosi tahtel võitis Meresuu Spa paketi «Talvine muinasjutt» Anne Ivask. Palju õnne võitjale! Toimetus võtab Teiega ühendust.

Anne Ivaski lugu

Kõige meeldejäävaima jõulukingi sain 70-ndate algusaastatel, kui käis veel näärivana. See oli neegrinukk. Ei teadnud kedagi teist last, kellel oleks neegrinukk. Kingitus valmistas väga suurt rõõmu. Hiljem sain endale ka teise neegrinuku. Üks oli tüdruk ja teine poiss. Nimeks panin Vimbu ja Jumbu. Mul oli punutud nukuvanker ja mäletan, kuidas vanaemaga koos jalutamas käisime, minul neegrinukud vankris.

Ema töötas lasteaias kasvatajana. Ükskord tehti mänguasjade näitus. Minu nukud koos vankriga olid näitusel ja nendele sai palju tähelepanu osaks.  Nukud ja vanker on siiani alles, vaatan neid heldimusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles