Rongides leiab üllatavat lugemist

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirpi jagatakse nüüd ka rongides.
Sirpi jagatakse nüüd ka rongides. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Rongidesse on ilmunud spetsiaalsed ajalehetaskud, kust võib leida isegi väärt lugemist.

Jõulupühade ajal said Tallinna-Tartu rongiga sõitjad valida lugemiseks mitme ajalehe vahel. Teiste seas oli välja pandud ka kultuuriväljaanne Sirp. «Kas tõesti saabki nüüd rongist alati tasuta Sirpi võtta,» imestas esimest korda diiselrongi sattunud sõitja.

Elroni turundusjuhi Mai Vahtriku sõnul on Elronil koostöö mitme väljaandjaga, kelle lehti rongides klientidele tasuta jagatakse. «Sirpi jagatakse lugemiseks diiselrongides esimese klassi sissepääsu juures, diiselrongides pannakse välja ka tasuta lehte Aja Leht,» rääkis Vahtrik. Elektrirongides, mis liiguvad peamiselt Harjumaa piires, saab lugeda eesti- ja venekeelset Linnalehte.

Vahtriku sõnul kaovad kõige kiiremini taskutest Linnalehed. «Meil on heameel, et keskkonnateadlikud kliendid loevad lehe läbi ja panevad taskusse tagasi - nii jätkub harivat ajaviidet rohkematele,» sõnas ta.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles