Lotoga võitnud pensionär annab raha lähedastele

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Lotto.
Viking Lotto. Foto: Marko Saarm / Sakala

15. oktoobril välja loositud Viking Lotto 5+1 võidutasandi võit 135 069 eurot ootas vormistamist kaks ja pool kuud enne kui Viljandimaalt pärit naisele meenus, et tal on rahakoti vahel veel üks kontrollimata Viking Lotto pilet.

Pensionärist naine oli ka varem kuulnud, et otsitakse Viljandimaalt lotopileti ostnud Viking Lotto võitjat, kuid ei osanud ennast selle infoga kuidagi seostada. Seda kuni eilseni, kui poeg emalt raadiost kuuldud info põhjal üle küsis, kas ta lotopiletid on ikka kontrollitud.

Naine kontrollis siis kohe oma piletit internetis, kuid lisanumbrid ja õnnenumber tekitasid segadust ning ta ei olnud lõplikult kindel, kas tegemist on võidupiletiga või mitte. Selleks, et selgusele jõuda, läks võidukas naine müügipunkti piletit kontrollima. Ning peale seda sõitis kohe ka Tallinnasse Eesti Loto kontorisse võitu vormistama.

Võidetud raha plaanib naine anda sugulastele ja lastelastele. Plaan on külastada ka välismaal elavaid sugulasi. 

Naine mängib regulaarselt Bingo Lotot, Viking Lottot ja Eurojackpoti. Kõige rohkem on ta uskunud Viking Lottosse ja nüüdseks ongi suurvõit käes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles