Šokis vanem: Tartu kiirtoidukohas näidatakse lastele nilbusi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Happy Meal eine.
Happy Meal eine. Foto: Seth Perlman/AP

Tartu Lõunakeskuse McDonald’sis lastega einestanud lugejat nörritasid telerist tulevad aluspesus aelevad naised ja neid sülelevad mehed.

Lugeja sõnul oli lastel küll tore ja lõbus, kuid tal oli kummaline vaadata naeratavate laste taustal ülisuurelt ekraanilt MCM kanalit. «Tegemist on muusikakanaliga, mille lauluvideod sisaldavad maas aluspesus aelevaid naisi, keda sülelevad aluspükstes mehed, naisteks riietatud mehi ja palju muud seksile viitavat,» rääkis lugeja ekraanis nähtust ja küsis, kas see on mingisugune McDonald’si uus trend.

Ekraanil olnud muusikavideo
Ekraanil olnud muusikavideo Foto: Lugejapilt

«Kuue-aastane tütar pugis Happy Meali ja vaatas samal ajal, kuidas kaks meest ühe naise kallal majandasid ... Nilbe,» väljendas lugeja oma seisukohta.

McDonald's Baltikumi turundusdirektori Marius Stonkus vabandas kujunenud olukorra pärast ning ütles, et firma on murelikule lapsevanemale probleemi tõstatamise eest väga tänulik, sest see külastajate tagasiside aitab muuta ettevõtet paremaks.

«Lapsevanema mure on igati mõistetav ning taoliste situatsioonide vältimiseks kõlab edaspidi McDonald’s restoranides taustamuusika üksnes kõlaritest ning teleriekraanilt on võimalik jälgida vaid spordikanaleid,» ütles Stonkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles