Üleskutse: mida võiksid söögikohad telerist näidata?

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telerivaatamine võib olla ajaviide.
Telerivaatamine võib olla ajaviide. Foto: Panther Media

Postimehele kirjutanud lugeja kaebas McDonald’sis näidatud kanali üle, sest seal näidati muusikavideoid, milles aelesid alusepesus naised ja neid sülelevad mehed.

McDonald’si Baltikumi turundusdirektor Marius Stonkus ütles, et selliste olukordade vältimiseks kõlab edaspidi McDonald’s restoranides taustamuusika üksnes kõlaritest ning teleriekraanilt on võimalik jälgida vaid spordikanaleid.

Inimest on avaldanud oma nördimust, et edaspidi näeb kiirtoidukohas vaid spordikanaleid.

«Uskumatu, et ühe ebapädeva lapsevanema virina pärast muudetakse siukest lahedat süsteemi. See MCM, mis on minu arvates kaugelt kõige parem muusikakanal, on McDonald'sis juba mitu aastat mänginud,» rääkis lugeja.

Teda pani kiirtoiduketi otsus imestama. «Ehk see emmeke viis enda lapse sinna üldse esimest korda. Sel juhul pole tegemist isegi püsikliendiga ja nüüd peavad kõik ülejäänud kliendid mingit rõvedat maadlust või rallit söögi kõrvale vaatama,» oli ta nördinud ning nimetas toiduketi uut lahendust väga imelikuks.

Teinegi lugeja polnud otsusega rahul. «Ma mõtlesin sama, kui Ülemiste pererestorani ekraanilt sarnane muusikavideo tuli,» ütles uudist kommenteerinud lugeja, kelle sõnul tuleb tihti käia sellistes toidukohtades just laste tungival nõudmisel. Lahendusena pakutud spordikanaleid ei pea ta enda sõnul just parimaks variandiks.

Loe nördinud lapsevanema seisukohast siit.

Hea lugeja, anna teada, milliseid kanaleid tahaksid sina toidukoha telerist vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles