Millist lennufirmat fännatakse Facebookis kõige rohkem?

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Qatar Airlines.
Qatar Airlines. Foto: SCANPIX

Kõige rohkem meeldimisi Facebookis on saanud Araabia riigi Qatari lennufirma, mille fännibaas on kahe aastaga kasvanud umbes 2560 protsenti.

Kui veel pool aastat tagasi oli lennufirmal Facebookis neli miljonit fänni, siis nüüdseks on Qatar Airways kogunud ligi kaheksa ja pool miljonit fänni, vahendab news.com.au.

Qatar Airwaysi juht Akbar Al Baker märkis, et nad on ammu aru saanud, kui oluline on igapäevases äris digitaalse meedia kasutamine. Nõnda suure fännibaasi loomisele on kaasa aidanud muuseas näiteks kampaaniate korraldamine, aga ka klientide juurdevõitmine selle arvelt, et lennufirma hakkas lendama Londonisse, Pariisi ja Bangkokki ning soetas uue lennuki A350 XWB.

Lennufirma esindaja Salam Al Shawa ütles, et nad on väga uhked sellise fännibaasi kasvu üle. «Eriti seetõttu, et tõusime vähem kui 18 kuuga 49. kohalt esimesele kohale,» lisas ta.

Facebookis kõige rohkem meeldimisi saanud lennufirmad:

Qatar Airways 8 498 480

Hollandi rahvuslik lennufirma KLM 8 159 601

Turkish Airlines 5 618 430

Air France 4 929 552

Southwest Airlines 4 515 833

Emirates 4 048 552

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles