Lugeja küsib: miks pean mina kontserdimajale maksma toimumiskoha teenustasu?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea konsterdimajakülastajatel tuleb maksta ootamatut teenustasu.
Nordea konsterdimajakülastajatel tuleb maksta ootamatut teenustasu. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

«Ostsin Piletilevist «Lotte» muusikalile pileteid ja neid välja trükkides jäi silma märge – toimumiskoha teenustasu 50 senti. Summa pole küll suur, kuid väga ootamatu. Minu teada peaks toimumiskoha eest tasuma saali üürija ehk teater. Miks sellist raha küsitakse ja millise teenuse eest ma konkreetselt antud juhul maksan?» soovib lapsevanem teada.

Vastab Nordea kontserdimaja juhataja Aivar Sirelpuu.

Juba alates 1. jaanuarist 2014 lisandus kõikidele Nordea Kontserdimajas toimuvatele sündmustele teenustasu 50 senti pilet kohta, milline tuuakse ka eraldi välja soetatud sündmuse piletil, analoogiliselt pileti müügikoha teenustasule. 

Ürituse toimumiskoha põhist teenustasu on rakendatud tagamaks külastajate parem ja mugavam teenindus ja tasuta korraldus, s.h kohapealne füüsiline ja elektrooniline piletite kontroll, tasuta riietehoiuteenus ning lisaks veel mitmete muude toimumiskoha parendamisega seotud kulude katmiseks eelpool mainitud eesmärgil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles