Väike poiss langes jõulujärgse ostuhulluse ohvriks

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekraanitõmmis. Viieaastane poiss sai ostusaginas tõsiseid vigastusi.
Ekraanitõmmis. Viieaastane poiss sai ostusaginas tõsiseid vigastusi. Foto: Internet

Viieaastane Ryan Atkinson sai 28. detsembril Austraalia hiigelsuures ostukeskuses Macarthur Square tõsiseid vigastusi, kui üks naine ostusaginas tema peale kukkus ja ta oma näo vastu betoonpõrandat ära lõi.

Austraalia linnast Wollongongist pärit poisi vigastusteks on suured verevalumid näol ning ta kaebab ka tundlike silmade üle, vahendab news.com.au.

«Ma ei kuulnud midagi,» ütles poisi isa Dale Atkinson. «Ta käis minust paar sammu tagapool ja siis tuli järsku nuttes minu juurde, peas väga suur muhk.»

Mees teavitas reedel juhtunust ka politseid, kuid tegelikult tahab ta oma pojale vigastusi tekitanud naiselt vaid vabandust. «Fakt, et ta kõndis lihtsalt minema, teeb mind nõutuks,» ütles isa.

Campbelltowni politsei kinnitas, et juhtum on lõpetatud, kuna tegu oli õnnetusega.

Intsident leidis aset poes nimega Rebel Sport suurte jõulujärgsete allahindluste ajal, mis kaubanduskeskusesse palju rahvast meelitas. Poe töötajad tegutsesid kohe, kui nägid, et poiss on viga saanud. Lohutuseks andis pood poisile tasuta mänguasju.

Dale Atkinson tunnistas, et tema pojal on praegu rasked ajad, kuid viieaastase kohta peab ta väga hästi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles