Lugeja küsib: miks on napsukommid pandud laste käeulatusse?

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Valge ja Vana Tallinna liköörikommid olid eile hommikul Raudalu Konsumis paigutatud kõrvuti teiste lastele mõeldud maiustega.
Viru Valge ja Vana Tallinna liköörikommid olid eile hommikul Raudalu Konsumis paigutatud kõrvuti teiste lastele mõeldud maiustega. Foto: Erakogu

«Selline on väljapanek ühes Konsumis – kõrvuti muude lastele mõeldud maiustega on nende käeulatuses ka Viru Valge ja Vana Tallinna kommid,» kommenteeris lapsevanem pilti, mis talle avanes esmaspäeva hommikul Raudalu Konsumis ja tahtis teada, miks nii tehti.

Vastab ETK turundusjuht Andres Lember.

Kommide väljapanekut – see tähendab seda, millised kommid üksteise kõrval ja kui kõrgel riiulil asetsevad – ei reguleeri ükski seadusandlik akt. Sellest hoolimata oleme ETK Grupi kauplustes lähtunud alati tervest mõistusest ja headest tavadest ning püüdnud komplekteerida kõiki väljapanekuid viisil, et need ei oleks tarbijat eksitavad.

Antud juhul põhjustas lastele sobimatute alkoholisisaldusega kommide sattumise eriväljapanekus tavakommide kõrvale inimlik eksitus, mille kõrvaldamise vajadusele juhime kohe kaupluse tähelepanu.

Tänan klienti tähelepanu juhtimise eest, palun vabandust ebameeldivuse pärast ja ühtlasi soovitan klientidel sarnaste muredega alati otse kaupluse juhataja või ETK poole pöörduda, sest nii saame mured operatiivsemalt lahendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles