Starman kujundab täielikult ümber oma tooteportfelli

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani veebiküljel saavad kliendid endale edaspidi ise sobiva teenuspaketi koostada.
Starmani veebiküljel saavad kliendid endale edaspidi ise sobiva teenuspaketi koostada. Foto: Starman.

Koduste kommunikatsioonilahenduste pakkuja Starman kujundab täielikult ümber oma senise tooteportfelli, võimaldades täielikult personaalse teenusepaketi koostamist.


Starmani kommunikatsioonijuht Laura Mardisalu selgitas, et edaspidi on igal kliendil võimalik tellida endale just sellise kiirusega internet, sellise kanalite arvuga DigiTV pakett ning selliste võimalustega telefonipakett, mida keegi endale vajalikuks peab.

Teisisõnu kujutab Starman Start nime kandev lahendus endast maatrikslähenemist, kus erinevaid teenuseid pakutakse vastavat mahule ühtse kuutasu eest.

Nii on kliendil võimalik endale edaspidi valida interneti puhul kas S (allalaadimiskiirus kuni 1 mbit/s), M (kuni 4 Mbit/s), L (kuni 30 Mbit/s) või XL (kuni 150 Mbit/s) pakett.

DigiTV puhul sisaldab S pakett 20 kanalit, M 40 kanalit ning L 70 telekanalit.

Uuendused on ka telefoniteenuse vallas. Kui M-paketti on lisatud juba ka varem pakutud tasuta kõned Starmani võrgus, siis L-paketis on tasuta piiramatu arv kõnesid kõigisse Eesti tavatelefonivõrkudesse ning XL-paketis saab teha kuus 200 minutit tasuta kõnesid kõikjale üle maailma.

Kuutasus sisalduvad ka teenuste kasutamiseks vajalikud seadmed, ilma et neid oleks vaja eraldi osta või rentida. Aastase kliendilepinguga saab kaabelmodemi ning SD digiboksi või Conaxi mooduli digitelerile vaatajakaardi sisestamiseks tasuta kasutamiseks.

XL internetipaketis on tasuta ka WiFi-toega modem. Kuutasulise teenusena on võimalik saada ka salvestav digiboks.

Mardisalu sõnul antakse uue lähenemisega kliendile võimalus tellida kõiki teenuseid soovi korral kas eraldi (näiteks ainult internet) või siis erinevaid võimalusi kombineerides (näiteks XL internet + S DigiTV + S telefon).

Klient saab paketti kokku pannes veebis läbi mängida erinevad variandid ning sobiliku variandi leidmisel kohe soovitud personaalse paketi ära tellida.

Kõik olemasolevad kliendid saavad oma seniseid teenuspakette samade hindadega edasi kasutada. Juhul, kui klient tahab senisega võrreldes kiiremat internetti või uusi telekanaleid, tuleb siiski uus personaalne pakett kokku panna.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles