Kümned inimesed nõuavad makseraskutes reisifirmalt raha tagasi

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma pagasit ootavad reisijad.
Oma pagasit ootavad reisijad. Foto: Postimees.ee

Detsembrikuus makseraskustest tarbijakaitseametile teatanud Albatros Travelilt nõuavad tänase seisuga viiskümmend inimest raha tagasi.

Kadri Paul tarbijakaitseameti tarbijapoliitika ja avalike suhete osakonnast ütles Postimehele, et tänase seisuga on 18. detsembril oma makseraskusest teatanud reisifirma aadressil laekunud viiekümne kliendi nõudeavaldused.

«Seda, kas tagatisrahast jätkub nõuete katmiseks või mitte, selgub alles pärast kõikide nõudeavalduste laekumist ja nende läbivaatamist,» selgitas Paul.

Seoses maksejõuetusse sattumisega ei ole Albatros Holding kandnud klientidelt saadud reisitasusid tegelikele reisikorraldajatele edasi ning nende klientide, kelle reisitasu on edasi kandmata, broneeringud on tühistatud, teatas tarbijakaitseamet.

Albatros Holdingu esindaja väitel on reisiettevõtjal pakettreisilepingust tulenevaid kohustusi üleval üksnes teiste reisiettevõtjate koostatud pakettreiside eest ning ise ta pakettreise koostanud ei ole.

Albatros Holdingul on 45 000 euro suurune tagatis, mis on seatud BTA Insurance Company SE Eesti filiaalis. Tagatise kasutamise üle otsustab vastavalt turismiseadusele tarbijakaitseamet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles