Lugeja küsib: miks Elion lubab teenust, millest isegi töötajad ei tea?

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuest aastast on Elioni nutiTV vahendusel nähtavad valik uusi kanaleid.
Uuest aastast on Elioni nutiTV vahendusel nähtavad valik uusi kanaleid. Foto: Toomas Huik / Postimees

«Elion lubas hakata pakkuma sellest aastast Eesti vaatajatele kahte uut kanalit: Food Network ja Fine Living. Praeguseks on aga kätte jõudnud juba 7. jaanuar, ent lubatud kanaleid ei ole mitte kusagil,» ütles lugeja.

«Samuti ei teadnud Lõunakeskuse Elioni esinduse klienditeenindajad, kelle käest asja küsisime, neist kanalitest mitte midagi. Siit tekib ka küsimus: miks lubab Elion klientidele teenust, mida ei tule ning mille olemasolust ka nende enda töötajad midagi ei tea?» küsis lugeja.

Vastab Eesti Telekomi meediasuhete juht Raigo Neudorf.

Praeguseks peaks olema kõigil Elioni uue nutiTV kasutajatel võimalik Food Networki jt uute kanalitega tutvust teha. Kliendid, kellel on tellitud uue nutiTV pakettidest lisakanalid või Vene lisakanalid saavad neli uut kanalit: Travel Channel HD; Fine Living; Food Network; Food Network HD. HD-kanalite paketi tellijad saavad neist kaks: Travel Channel HD ja Food Network HD. Juhul kui uut kanalit kanalivalikust ei leia, soovitame teha oma digiboksile taaskäivituse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles