Lugeja küsib: miks lastekanal labasusi ja roppusi täis multifilmi näitab?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Multifilm «Angela Anakonda». Ekraanitõmmis.
Multifilm «Angela Anakonda». Ekraanitõmmis. Foto: yuoutube.com

«Elioni (ja ka teiste teenusepakkujate) lastekanalite valikus on selline kanal nagu Kidzone. Sellel kanalil jookseb multifilm «Angela Anakonda», mis on täis labasusi ja roppusi. Juba algusmuusika sõnad on, et sina oled tropp ja siia ei saa. Miks lastekanalil selline täiesti ajuvaba multifilm jookseb? Kas tõesti ei suudeta normaalset teksti sinna peale lugeda, ilma et kasutatakse igasuguseid labasusi ja ülbeid väljendid?» küsib lugeja.

Vastab KidzoneTV tegevjuht Regiina Eelmaa

Täname põneva tagasiside eest! Nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi. Meie omalt poolt üritame ainsa eestikeelse lastekanali sisu hoida võimalikult kirju, et oleks vaatamist poistele ja tüdrukutele, väikestele ja suurematele. Tahame neile pakkuda põnevust, seiklust ja nalja.

Angela Anaconda on kõrgelt hinnatud komöödiasari, mis on kandideerinud ja võitnud suurel hulgal rahvusvahelisi auhindu (BAFTA Children's Award, Daytime Emmy Awards, Annie Awards, Gemini Awards, Young Artist Awards). See on julge ja teravmeelne, mõeldud veidi suurematele lastele. Kui sarjale lähem pilk heita, leiab pealispinna alt palju õpetlikku, avastamisväärt. Peale selle, et see on lihtsalt naljakas, aitab see kindlasti kaasa ka väärtushinnangute ja kriitikameele kujundamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles