Leiva hind püsib sama, kohv ja piimatooted kallinevad

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidukorv.
Toidukorv. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Teateid leiva ja pagaritoodete hinnatõusu kohta ei ole tootjatelt saanud ei Maxima ega ka Kaubamaja toidumaailm. Viimase andmeil aga on lähiajal oodata muuhulgas kohvi ja piimatoodete kallinemist.

Mitme kaubandusketi esindaja arvates on teema liialt paisutatud ning inimesi seni asjatult hirmutatud, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid leidis, et väga palju hinnatõusudest rääkimine võib endaga halva mõju tuua. «Võib alati juhtuda, et kui hinnatõusust ja sellisest asjast palju rääkida, võivad need hinnad tõepoolest tõusta puhtpsühholoogilistel kaalutustel,» lausus Erilaid.

Kaubamaja Toidumaailmas on septembris siiski mõnede kaupade kallinemist oodata. «Oleme saanud nii tootjatelt kui hulgifirmadelt nii suuliselt kui paberi peal juba hinnatõusu teatiseid, mis puudutavad peamiselt kohvi, piimatooteid, õlletooteid ja kala,» nentis Kaubamaja toidumaailma juhataja Kadri Aguraiuja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles