Tarbijakaitseamet ootab nõudeid makseraskuses reisifirma vastu

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
puhkusereis
puhkusereis Foto: SCANPIX

Ettevõtte Albatros Holding OÜ maksejõuetuse tõttu reisi või reisibroneeringuta jäänud tarbijad saavad 16. jaanuarini esitada tarbijakaitseametile nõudeid seoses Albatros Traveli pakettreisidega.  

Tähtajaks esitamata nõudeid ei rahuldata. Avalduse esitamiseks on tarbijakaitseamet töötanud välja spetsiaalsed vormid, mille leiab koos juhendiga tarbijakaitseameti kodulehelt nii eesti kui ka vene keeles.

Avaldus koos koopiatega nõuet tõendavatest dokumentidest (reisileping/vautšer/arve ja maksekinnitus) tuleb esitada ametile aadressil Rahukohtu 2, 10130 Tallinn või e-posti aadressile info@tarbijakaitseamet.ee. Avaldusele tuleb lisada ka oma pangakonto number.

Juhul, kui on ostetud üksikuid reisiteenuseid (näiteks ainult lennupilet või ainult majutus) või kui maksja on juriidiline isik, ei kuulu nõue tagatisrahast hüvitamisele.

Albatros Holdingul on 45 000 euro suurune tagatis, mis on seatud BTA Insurance Company SE Eesti filiaalis. Tagatise kasutamise üle otsustab vastavalt turismiseadusele tarbijakaitseamet.

Albatros Holding teatas 18. detsembril tarbijakaitseametile, et ei suuda täita pakettreisilepingust tulenevaid kohustusi tarbijate ees ja on sattunud maksejõuetusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles