Kuressaarde saab pealinnast lennata nüüd kõigil tööpäevadel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasest saab kõigil tööpäevadel Tallinna ja Kuressaare vahel lennata.
Tänasest saab kõigil tööpäevadel Tallinna ja Kuressaare vahel lennata. Foto: SCANPIX

Tänasest lisandusid Tallinn-Kuressaare-Tallinn lennuliinidel ka teisipäevased lennud, võimaldades sellega igapäevast lennühendust pealinna ja Saaremaa vahel.

«Tänasest lendab lennuk Kuressaarest Tallinnasse igal tööpäeval,» andis Kuressaare linnapea Hannes Hanso täna teada sotsiaalmeedias, vahendab BNS. Hanso sõnul lihtsustab see nii ettevõtjate kui tavakülaliste elu.

Möödunud aasta oktoobris kohtus majandus- ja kommunikatsiooniminister Urve Palo Saaremaa ettevõtjatega. Minister ütles toona, et saartega lennuühenduse parandamiseks tuleks kaaluda teisipäevaste lendude loomist Kuressaare-Tallinn liinile.

Tallinn-Kuressaare liini teenindab Avies AS, mis ühtlasi lendab ka Tallinn-Kärdla liini. Lennud Kuressaare ja Tallinna vahel toimuvad esmaspäevast reedeni kaks korda päevas – hommikul ja õhtul. Lisaks on regulaarne lend mandri ja Saaremaa vahel ka pühapäeva õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles