Kliendid aitasid õllevarga tabada

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõne mehe õllehimu ajab vargile.
Mõne mehe õllehimu ajab vargile. Foto: Tiina Kõrtsin/Postimees

Kuressaare Ranna kaupluses esmaspäeva õhtupoolikul oste sooritanud Katrin Tihik märkas nahaalset õllevargust, asus suurekasvulist varast jälitama ja pidas teda koos appi rutanud mehega politsei tulekuni kinni.

Esmaspäeva õhtul kella viie ajal märkas Ranna poes sisseoste sooritanud naine, kuidas üks kahest temaga samal ajal kaupluses olnud meestest haaras papp-pakendi õllepurkidega ja lahkus müügisaalist maksmata, kirjutab Saarte Hääl.

«Tulin oma kaubaga viimasest vahest, kui sisenes kaks meest. Üks pikka kasvu, teine lühem. Pikem mees võttis julmalt suure ploki õlut ja jalutas poest välja. Müüja tormas talle järele. Panin oma koti letile ja läksin talle appi,» kirjeldas Tihik, kes pea aasta on olnud ka abipolitseinik.

Koos müüjaga asus ta meest jälitama ja pidas teda appi rutanud meesterahva abiga kinni seni, kuni saabus politseipatrull.

«See tegelane viskas õlled täiesti süüdimatult maha ja jalutas edasi. Läksin talle järele. Ta hakkas mulle vastu, aga siis tuli üks meesterahvas mulle appi. Tõime ta poodi tagasi ja hoidsime kinni, kuni patrull kohal,» rääkis Katrin Tihik. Teine sell, kes, käed kõrval, vargust pealt vaadanud oli, lasi vahepeal vaikselt jalga.

«Abipolitseinikena me harjutame kogu aeg enesekaitset, aga kui su vastas seisab suur turske mees, siis ei ole miski kindel. Juba ta pilk oli selline, et ta ei saanud ilmselt millestki aru. Tavainimene poleks ilmselt sekkunud,» tunnistas ta.

Katrin Tihik läks müüjale appi kohusetundest, mitte abipolitseinikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles