Rongi WC-d jäävad kodutute hirmus suletuks

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rongi WC puhtus sõltub selle kasutajatest.
Elroni rongi WC puhtus sõltub selle kasutajatest. Foto: Eveliis Eek/Valgamaalane

Kui Tallinnas Balti jaamas saab rongi siseneda varakult, ei ole sõitjatel võimalust rongi WC-d kasutada, sest seda hoitakse lukus.

«Jõudsime lapsega rongile varakult ja kuna ees oli pikk ümberistumistega reis, siis oli lapsel vaja tualetis käia, aga see oli suletud,» rääkis tarbijatoimetuse poole pöördunud naine. Kui naine pöördus murega piletimüüja poole, siis olevat see öelnud, et ei tohi WC-d Balti jaamas avada, kuna see meelitavat rongi jaamas elutsevat ja mitte eriti meeldivat seltskonda.

Elroni turundusjuhi Mai Vahtriku sõnul on rongide tualetid Balti jaamas seismise ajal suletud, et oleks võimalik teostada koristus- ja hooldustöid. «Samuti on see osutunud tarvilikuks vältimaks olukorda, kus kõrvalised isikud kasutavad rongi Balti jaamas seismise ajal  tualetti mittesihipäraselt. Soovime oma klientidele pakkuda võimalust kasutada puhast ja meeldivat tualettruumi,» lisas ta.

Vahtrik selgitas, et  klienditeenindaja avab rongi WC-uksed d peale sõidu algust esimesel võimalusel. «Kui see on klienditeenindajal teenindamise käigus ununenud ja ta on avanud uksed kliendi palvel, vabandame,» sõnas Vahtrik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles