Supermarket jooksutab saarerahvast

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi kliendikaart kehtib nii Rimides kui Säästumarketis.
Rimi kliendikaart kehtib nii Rimides kui Säästumarketis. Foto: Toomas Huik/Postimees

Rimi Eesti Food avas Hiiumaal Kärdlas kaupluse Säästumarket 2010. a suvel, kuid siiani puudub hiidlastel võimalus liituda SinuRimi kliendiprogrammiga.

Hiiu Leht kirjutab, et Rimi kliendikaarti ei ole võimalik taotleda ei kaupluses ega veebis. Rimi Eesti Food kommunikatsioonispetsialist Katrin Batsi sõnul käsitletakse Säästumarketit Rimi kliendi­kaardiprogrammis partnerina, sarnaselt nagu seda on kütusemüüja Neste ja Benu apteek. «Nende juures on võimalik meie kliendikaardi boonustest osa saada, ent ka seal ei saa kaarti vormistada,» selgitas ta.

Kliendikaardi uuenenud taotlemissüsteem on kohandatud selliselt, et eeldab kaardi aktiveerimiseks tehnilist sobivust, mida ei saa Batsi sõnul praegu tagada mujal kui Rimi kauplustes.

«Oleme teadlikud, et sellistes kohtades, kus Säästumarketi kaupluse lähistel Rimi poodi pole, on kaardi taotlemiseks soovi avaldatud. Oleme selles osas aru pidanud ja lahendusi otsinud, ent parimat süsteemi pole seni veel leidnud,» rääkis Bats. Ta soovitas hiidlastel kaardi taotlemisel paluda abi lähedastelt, kel mandrile asja. Hiiumaale lähim Rimi kauplus asub Haapsalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles