Aeroflot lisas Tallinna-Moskva liinile lennu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aerofloti Sukhoi Superjet 100.
Aerofloti Sukhoi Superjet 100. Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Aeroflot lisas teise igapäevase lennu Moskva-Tallinn liinile, millega alustati 12. jaanuaril. Nüüdsest on Moskva-Tallinn-Moskva liinil võimalik lennata iga päev, kaks korda päevas, hommikul ja õhtul.

Uut lendu hakkab Aeroflot teenindama Sukhoi Superjet õhusõidukitega, teatab Tallinna lennujaam. Lend hakkab väljuma Sheremetyevo lennujaamast iga päev 18.30 ja Tallinnast Moskvasse tagasi 20.05. Hommikust liinilendu opereeritakse A320-tüüpi õhusõidukitega ja lend väljub Moskvast 9.20 ja Tallinnast 10.50.

Õhtune lisalend muudab Moskva kasutamist sõlmjaamana ning ümberistumise jätkulendudele märgatavalt mugavamaks. Nii paraneb mitmete Aasia liinide lennuühendus seal hulgas Pekingisse, Shanghaisse, Hong Kongi, Bangkoki, Seouli, Tokyosse ja Hanoisse. Habarovskist, Vladivostokist, Južno-Sahhalinskist, Petropavlovsk-Kamtšatskist, Tjumenist, Novosibirskist, Minskist ja Kiievist Moskva kaudu Tallinnasse saabuvatel reisijatel lüheneb ümberistumisaeg.

Samuti reisijad, kes lendavad Tallinnast Moskva kaudu Jerevani, Bakuusse, Krasnodari, Abakani, Krasnojarskisse, Irkutskisse, Tšeljabinski, Jekaterinburgi, Orenburgi, Magnitogorskisse, Novosibirskisse, Omskisse, Permi, Ufasse ja Surgutisse saavad nüüdsest pärale sihtpunkti kiiremini, sest ümberistumiste vahed on palju lühemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles