Lugeja kahtlustab: portaal müüb vautšereid suletud pitsakohta

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pitsa
Pitsa Foto: SCANPIX

Chilli vautšeriportaal pakub sooduskuponge pitsakohta Al Mero Pizza, ehkki ettevõtte Facebooki lehel ripub juba pikemat aega teade, et firma on Mustamäe teel tegevuse lõpetanud.

Postimehe lugeja asus hiljuti Chilli portaalist ostma üheeurost vautšerit, mis annab pitsakohas 40protsendilise soodustuse. Enne uuris ta firma Facebooki lehekülge, kust avastas aga mullu 9. detsembril tehtud postituse, et «Al Mero Pizza lõpetab tegevuse aadressil Mustamäe tee 161A alates 10.12.2014». Samas on chilli.ee pakkumises märgitud just seesama pitsakoha aadress.

Pakkumises on ka märgitud, et vautšerite arv on piiratud ning neid saab soetada kuni 500 tükki. Selle aasta 22. veebruarini kehtivaid sooduskuponge on praeguseks ostetud juba üle 300.

Chilli tegevjuht Martin Aigro selgitas, et Al Mero Pizza vahetas mullu detsembris küll omanikku, kuid töötab kenasti. «Teenusepakkuja on antud probleemist teadlik, et erinevates infokanalites võib olla kättesaadav vastandlik info. Segaduste vältimiseks ei viita Chilli oma kampaanias antud Facebooki fännilehele,» ütles ta.

Al Mero Pizza teatas oma Facebooki lehel, et loobus koostööst aadressil Mustamäe tee 161 a asuva müügikohaga, kuna müügikoht ei suutnud täita Al Mero Pizza kvaliteedi ega teeninduse kohustust ega ka lepingulisi kohustusi tarnijate ees.

Täna toimub aadressil Mustamäe tee 161 a Al Mero Pizza nime all pitsade müük, mis ei vasta ettevõtte kinnitusel Al Mero Pizza standardile ning selle kvaliteedi eest nad ei vastuta.

Firma on alustanud juriidilist protseduuri, et Mustamäe tee 161 a müügikiosk lõpetaks Al Mero Pizza kaubamärgi kasutamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles