Lugeja ettepanek: Tallinna ja Stockholmi vahel peaks sõitma kiirlaev

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki Superstar sõidab Eesti ja Soome vahelist liini.
Tallinki Superstar sõidab Eesti ja Soome vahelist liini. Foto: Küllike Rooväli / Postimees

Üks Tallinki klient tegi ettepaneku, et laevafirma võiks Tallinna-Stockholmi liinile lisada uue laeva, mis sõidaks senistest märksa kiiremini.

«Tihti ei sõideta Rootsi mitte lõbu, vaid töö pärast. Kahjuks on hetkel kaks magedat varianti: kas minna lennuki või siis laevaga,» kirjutas Postimehe tarbijatoimetuse poole pöördunud Anna. Naise sõnul on laev liiga aeglane ja kohale jõudmine võtab aega terve öö. Lennukiga sõit on aga samas paljude jaoks foobiaks kujunenud. «Just nende asjade tõttu võikski olla sellel liinil kaks laeva - üks sõidaks kiiremini, teine jällegi aeglasemini,» tegi ta ettepaneku. Arvaja sõnul jõuaks kiirlaevaga

Rootsi pea poole kiiremini ehk u kaheksa tunniga.  «Sellist liini võiksid sõita Tallink Stari või Superstari sugused laevad, mis on kiiremad kui tavalised venivad laevad,» arvas ta. «See on lihtsalt minu idee ja ma väga sooviksin teada, kas selline asi oleks teostatav,» lisas ta.

Tallinki pressiesindaja Luulea Lääne sõnul pakub firma Tallinn-Stockholmi liinil kruiisireise, mille eesmärgiks on laevareis kui lõbusõit ning ka sihtlinna vaatamisväärsuste külastamine. «Kiirliini avamist Rootsi me seoses kõrgete kulude ning madala nõudluse tõttu kaalunud ei ole,» ütles Lääne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles