Starmani klientide elu muutus mugavamaks

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ZUUMtv vaatajad saavad 14. jaanuarist näha kolme uut telekanalit.
ZUUMtv vaatajad saavad 14. jaanuarist näha kolme uut telekanalit. Foto: Elmo Riig / Sakala

Starmani uus digiTV lisateenus «TV Everywhere» (TVE) lubab alates tänasest firma teleteenuste klientidel vaadata oma telekanalipaketti nutiseadmetes, laiendades uudset teenust ka õhu kaudu leviva ZUUMtv teenusele.

Starman hakkas TVE lisateenust pakkuma eelmise aasta augustis. Kui seni olid telekanalid nähtavad vaid STARboxi klientide nutiseadmetes, siis alates tänasest saavad telepildi nutiseadme ekraanile ka kõik ZUUMtv kliendid.

«Uusima teenusega saavad kõik ZUUMtv kliendid ümber kujundada oma kodused harjumused ning vaadata telesaateid nutiseadmetes kus iganes: seenel või kalal käies, telkides või matkates. Teisisõnu saab nüüdsest ka ZUUMtv vaataja pista oma telepildi taskusse, võtta see kaasa ning jälgida oma lemmiksaateid ka kodust väljaspool,» ütles Starmani juhatuse liige Indrek Ild.

«TV Everywhere» kaudu saab jälgida kuni 18 kanali otsepilti vastavalt valitud telepaketile. Selleks, et telepilt ka nutiseadme ekraanil nähtav oleks, tuleb laadida nutiseadmesse tasuta Starmani äpp ja siduda see ZUUMtv teenusega ning vajalik on ka interneti ühendus. Teleprogrammi vaatamiseks piisab ka igal pool Eestis levivast 3G mobiilsest internetist,» selgitas Ild.

Mobiilse televisiooniteenuse TVE kasutamiseks peab ZUUMtv klient oma nutiseadmele alla laadima Starmani mobiilirakenduse ning siduma selle oma lepingul või kuuarvel näidatud viitenumbri ja ZUUMtv vaatajakaardi numbriga. Seejärel saab Starmani mobiiliäpi vahendusel vaadata vastavalt valitud ZUUMtv paketile kuni 18 telekanali programmi samamoodi nagu kodusest telerist. Ühe ZUUMtv paketi digitaalset sisu saab paralleelselt vaadata kuni kahel nutiseadmel. Nii mobiilirakendus kui ka TVE teenus on ZUUMtv klientidele kasutamiseks tasuta.

Telepildi nutiseadme vahendusel vaatamine eeldab andmesideühendust. Teenus töötab Androidi platvormi seadmetes alates versioonist 4.0 ning Apple iOS platvormil alates versioonist iOS 8. Rakendusega saab vaadata 18 telekanali otsepilti ning lisaks 18 telekanali Ajamasina saateid. Teenus on autorikaitse põhjustel kättesaadav vaid Eesti territooriumil.

Lisateenus edastab ETV, ETV2, Kanal 2, Kanal 11, Kanal 12, Sony TV, TLC, Kidzone, Pingviniukas, Eurosport, Discovery Cjannel, Animal Planet, History, National Geographic, Sony Turbo, NTV Mir, Fox Life ja Fox kanaleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles