Video: Briti telediktor paljastab räpasuse lennuki esimeses klassis

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Owen Thomas filmis British Airwaysi lennuki pardal sealseid tingimusi.
Owen Thomas filmis British Airwaysi lennuki pardal sealseid tingimusi. Foto: youtube.com

Briti telediktor Owen Thomas oli lennufirma British Airwaysi lennuki esimese klassi salongi tingimustest niivõrd häiritud, et otsustas oma räpast istekohta filmida ning videot Youtube’is ja Twitteris ka teistega jagada.

Thomas lendas 17. jaanuaril lennuki esimese klassi salongis Londonist Saint Luciasse. Lennupiletite eest kopsaka summa tasunud mees avastas aga, et tema iste ja selle ümbrus on väga räpane.

Videos osutab ta plekkidele, toidujääkidele ja muule mustusele. «Kui iste avada, on veel näha tõelist õudust,» märgib ta videos.

«See on esimene klass. See on British Airwaysi lennufirma. See on jälk,» lisab mees videos. Samuti ristis ta esimese klassi «sodi klassiks».

British Airwaysi esindaja ütles väljaandele MailOnline, et kliendiga on ühendust võetud ja tema ees vabandatud. «Meil on väga kahju, et me ei vastanud seekord oma muidu kõrgetele standarditele,» tõdes esindaja ning kinnitas, et probleemiga tegeletakse.

Esimese klassi lendude hinnad Londonist Saint Luciasse algavad 2700 naelast ehk umbes 3500 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles