Ka väikelinnad said pakiautomaadid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakiautomaat.
Pakiautomaat. Foto: Smartpost

Smartposti pakiautomaate on seni proovida saanud eelkõige pealinna ja Tartu, Pärnu inimesed, alates eilsest on see võimalik ka Türil, Elvas, Märjamaal, Tõrvas ja Otepääl.

Türil, Elvas ja Märjamaal asuvad automaadid Säästumarketites, Tõrvas ja Otepääl Maxima kauplustes. Lisaks eile avatud automaatidele, on hiljuti pakiautomaadid saanud ka Vändra, Maardu ja Sillamäe.

Itella Smartposti müügijuht Vitali Vorobjov ütles, et väikelinnadesse laienemise ajendiks olid pakisaatjate endi sooviavaldused. «Inimesed on korduvalt pöördunud Smartposti poole ja palunud, et me paneksime pakiautomaadi ka nende kodukanti.»

Pärast käimasolevat laienemist peaks firmal olema üle Eesti kokku 46 automaati ja seejuures igas maakonnakeskuses vähemalt üks.

Pakiautomaatide kasutuselevõttu plaanib ka Eesti Post. Plaanid peaksid teoks saama järgmisel aastal ja automaate tuleb kokku 37.

Eesti Posti kommunikatsioonijuht Inge Suder märkis, et ka nemad kavatsevad oma automaatidega katta kõik Eesti suuremad keskused, mitte ainult Tallinna, Tartu Pärnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles