Eestlanna ebatavaline idee jõudis USA telesaatesse

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika koomik Jimmy Kimmel kasutas oma saates eestlanna ideed, mida hakata peale pikkade ostutšekkidega.
Ameerika koomik Jimmy Kimmel kasutas oma saates eestlanna ideed, mida hakata peale pikkade ostutšekkidega. Foto: Kuvatõmmis

Ameerika koomik ja saatejuht Jimmy Kimmel küsis oma vaatajatelt, mida võtta ette meeletult pikkade ostutšekkidega ja leidis sobiva lahenduse ühe eestlanna välja pakutud ideest.

Muhus elav ajakirjanik Katrin Pauts soovitas saatejuhile suhtlusvõrgus Twitter, et tobedalt pikad ostutšekid võiks trükkida pehmele WC-paberile, mida hiljem kasutada saaks, vahendab Meie Maa.

«Et kassatšekilindil ja tualettpaberil on sarnasus täitsa olemas, saatsin oma säutsu teele,» sõnas Pauts, kes sattus koomiku üleskutset nägema seetõttu, et oli mõneks ajaks voodirežiimile määratud.

Ameerika koomik pidas ideed nii heaks, et tegi selle oma saates ka teoks ning demonstreeris vastvalminud toodet vaatajatele. Lisaks näidati saates ka väikest moeetendust ostutšekkidest valmistatud rõivastest, kus oli samuti paar Pautsi ideed esindatud.

Loe refereeritud artiklit lähemalt maakonnalehest Meie Maa ja vaata klippi telesaatest allpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles