Lotovõidu sai oma restoranist unistav kokk

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilne lotovõitja vormistas oma võidu, millega plaanib täita oma eluunistuse.
Eilne lotovõitja vormistas oma võidu, millega plaanib täita oma eluunistuse. Foto: SCANPIX

Eilse Bingo Loto jackpoti võitjaks osutus ühes Tallinna restoranis kokana töötav mees, kes plaanib sellest tasuda võlad, pisut puhata ja luua oma restorani, millest on aastaid unistanud.

21. jaanuari suure lotokolmapäeva telesaates loositi välja Bingo Loto jackpot summas 417 954 eurot, võidupilet oli ostetud Tallinnas asuvast Vaksali R-kioskist.

«Võitjaks osutus ühes Tallinna restoranis kokana töötav mees, kes on regulaarne lotomängija, mängides lisaks Bingo Lotole nii Viking Lottot kui ka Eurojackpoti,» teatab Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel.

Oma piletit kontrollis mees kolmapäeva hilisõhtul telesaadet veebist järelvaadates ning mängis mängu läbi viis korda, et ikka oma võidus päris kindel olla. «Suuremaid võite mees varem saanud ei ole,» märkis Luikmel.

Võidusumma eest plaanib mees tasuda võlad, pisut puhata ja alustada ettevõtlusega - oma restorani loomisest on mees unistanud juba mitu aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles