Lugeja küsib: miks Elion ulmesõpru nöögib?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televaatajate maitse on väga erinev.
Televaatajate maitse on väga erinev. Foto: SCANPIX

«Elion pakub 9  kanalit täiskasvanutele, lugematu arv vene ja spordikanaleid, aga ei ole mitte ühtegi korralikku Sci-Fi kanalit. Miks» küsib televaataja.

«Sama kehtib «Filmiriiuli» kohta. Filmid, mida võib klassifitseerida kui ulme, fantaasia või fantastika, on segatud küll mingi õuduse, küll põnevike vahele. Kas Elion ei tee vahet põnevus- ja ulmefilmidel? Ulme ja Sci-Fi filmide fänne on Eestis väga kui palju, aga nendele mõeldud kanaleid on null. Kas on Elionil plaanis kunagi mõni korralik Sci-Fi kanal ka oma kanalinimekirjadesse lisada või siis vähemalt filmiriiulit korrastada nii, et lisaks sellele õudusele ja põnevusele seal ka korralik Ulme/Sci-Fi riiul oleks?» küsib televaataja.

Vastab Elioni avalike suhete juht Raigo Neudorf.

Me arendame ja uuendame nii nutiTV-d kui kõiki teisi teenuseid pidevalt, kuid erinevad maitse-eelistused on nii emotsionaalne teema, et siin pole paraku võimalik kõikidele lõpuni meele järgi olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles