Nõud saavad masinas puhtamaks

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauapealsed nõudepesumasinad osutuvad tarvilikuks siis, kui köögis pole piisavalt ruumi või kui suur masin tundub esialgu veel liiga suur. Pildil Electroluxi mudel hinnaga 329 eurot.
Lauapealsed nõudepesumasinad osutuvad tarvilikuks siis, kui köögis pole piisavalt ruumi või kui suur masin tundub esialgu veel liiga suur. Pildil Electroluxi mudel hinnaga 329 eurot. Foto: Sander Ilvest

Nõudepesumasinat valides tuleks esmalt välja selgitada, kas sellele on köögis üldse ruumi ning kas masin paigaldatakse köögimööbli sisse või mitte.

Kui kahele eelnevale küsimusele on vastus käes, tuleb hakata vaatama, milliste funktsioonidega ja kui suurt masinat on pere vajadusi silmas pidades tarvis.

Tallinnas Mustamäe Mustika kaubanduskeskuses asuva elektroonikapoe ONOFF müügikonsultandi Kalev Kurvitsa sõnul jagunevad nõudepesumasinad laias laastus standardseteks (60 cm laiad), kitsasteks (45 cm laiad) ning kompaktseteks (paigutatavad laua peale). Omakorda on neist saadaval eraldiseisvad masinad, millel on korpus, ning integreeritavad masinad, mida saab paigaldada köögimööblisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles