Lugejad soovitavad: kus on lootust saada soodsa hinnaga kütust

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tankla.
Tankla. Foto: Elmo Riig / Sakala

Suur kütusehinna langetamiste periood on hetkel möödas ja taas näeb nii mõneski tanklas hindu, mis algavad ühega. Samas oli nädalavahetusel  üksjagu ka neid kohti, kus bensiini 95 liiter maksis alla euro.

«Kõige odavam on alati Tallinn -Tartu mnt Põltsamaa külje all Puhu ristis, kus Olerex ja Alexela kõrvuti, seal on alati hind odavaim,» kirjutas üks kogenud autojuht.

Tiheda konkurentsi tõttu on tankijate kinnitusel alati soodsa hinnaga kütused müügil ka Tallinnas Tammsaare tee tanklates. «Tavaliselt külastan seal Laki Olerexi, kui võimalik. Lasnamäel näiteks on igas tanklas umbes 5 senti kõrgem hind kui Mustamäel,» kirjutas pealinlane.

Kolmanda juhi sõnul on Tallinnas eranditult kõige odavam kütus Pärnu maantee Olerexis, samuti  Suur-Ameerika tn. Nestes. «Linnast välja sõites ongi kütus kallim, kuna siis sul pole suurt valikut ja tangid nagunii, kui paak tühi,» kinnitas ta.

Nii Viimsi elanik kui ka pärnakas nurisevad selle üle, et hinnalangus pole nende kanti jõudnud.

«Pärnus pole diisel veel alla euro kukkunud. Mingi hinnaga siblimine käib siin. Tükk aega oli 1.054 siis tõsteti 1.069 ning langetati 1.049 peale nüüd paarpäeva tagasi tõsteti jälle 1.069, seda automaatjaamades Neste ja Alexela. Tundub, et ülejäänud eestlased tambivad Tallinna rahva alla eurist kütet kinni,» kirjutas pärnakas.

Kütuste hinnad sel nädalavahetusel

Bensiin 95 €/l

Diisel €/l

Võru Statoil 0,928

Tartu Statoil (Lõunakeskus) 1,07

Tartu Premium 7 (Kvissentali) 0,977

Tartu Premium 7 (Kvissentali) 1,014

Rakvere Olerex 0,931

Rakvere Olerex 1

Tallinn Õismäe Statoil 0,956

Aovere Olerex 0,999

Tallinn Tammsaare tee Statoil 0,96

 

Rakvere EuroOil 0,930

 

Põlva Favora 0,970

 

Tallinn 5+ (Mustamäe) 0,956

 

Paide Olerex  0,967

 

Lähte Olerex 0,979

 

Valga Neste 0,999

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles