Pettus: eBay kasutaja sai Apple'i sülearvuti asemel vaid foto sellest

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sülearvuti Macbook Air.
Sülearvuti Macbook Air. Foto: Reuters / Scanpix

Suurbritanniast pärit surfar Paul Barrington müüs maha oma viimase lainelaua, et osta eBayst sülearvuti - temani jõudis paraku vaid foto sellest.

Kuna Barrington on mitmeid kordi viibinud raske kopsuhaigusega haiglas, ei saa ta enam surfimisega tegeleda ega jätkata tööd ka füüsilist pingutust nõudvas lastehoius, vahendab North Devon Journal. Seetõttu otsustas ta maha müüa armsa surfilaua ning tellida eBayst Apple MacBook’i, et alustada uut karjääri DJna pulmapidudel.

Barrington on kogenenud eBay kasutaja ning uuris ka sülearvuti pakkuja tausta. Kuna viimane on eBays tegutsenud juba mitu aastat, ei osanud ta midagi kahtlustada.

Apple'i sülearvuti sai ta ainult 300 naelaga (umbes 400 eurot). 38-aastane mees rõõmustas ülisoodsa tehingu üle seni, kuni temani jõudis kahtlaselt kerge pakk.

Barrington oli väga pettunud ega mõistnud, miks talle foto sülearvutist saadeti. «Miks näha vaeva ja saata postiga üks pilt? See ei ole loogiline. Pidin peaaegu naerma hakkama,» rääkis ta.

eBay pressiesindaja ütles väljaandele Telegraph, et tegemist on «väga haruldase» juhtumiga, ning ta kinnitas, et sellist pettust võetakse väga tõsiselt. «Meil on väga kahju, et selline asi juhtus. Teeme kõik selleks, et ta saaks raha võimalikult kiiresti tagasi, ja uurime selle müügitehingu asjaolusid täpsemalt,» lisas esindaja, kelle sõnul on valdav enamus müüjaid siiski ausad.

Vaata pilti mehest ja saadud fotost siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles