Remondis veekeskus küsib külastajailt täishinda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Spa veekeskus
Kalev Spa veekeskus Foto: Toomas Huik

Augusti algusest saadik remondisaginas olev Kalev Spa võtab veekeskuse külastajatelt endiselt sama suure piletiraha, ehkki mitmed atraktsioonid – peamiselt laste omad – on suletud.

Kuni 17. oktoobrini toimuvate remonditööde ajal on veekeskuses suletud väikelastebassein, liutorud, 4 mullivanni, vastuvoolubassein ja 25-meetrine bassein.

Veekeskust külastanud Postimees.ee lugeja oli pahane, et ehkki peaaegu pool saali on suletud, küsitakse klientidelt ikkagi sissepääsu eest täishinda.

Kalev Spa müügijuht Meeli Eelmaa ütles, et tegelikult on ujumisvõimalused olemas ja hinnakirjast on igaühel võimalik valida endale sobiva ajaga pakett. «Inimesel on valikuvabadus mitte võtta näiteks terve päeva piletit, vaid pooleteiseks tunniks.»

Tema sõnul on remondi ajal suletud umbes 10 protsenti teenustest. «Piiratud on lastetegevuse osa, aga ujumisvõimalus, saunad, kaks mullivanni on avatud, seetõttu ei näinud me põhjust hinnamuutust teha,» sõnas Eelmaa.

Samas lastega peredel pole tema sõnul remondi ajal veekeskusse eriti tõesti midagi teha. «Lastega peredele praegu kahjuks tulla ei soovita jah. Laste lemmikud on liutorud, aga need on praegu kinni. Me väga loodame, et oktoobrikuiseks koolivaheajaks oleme jälle avatud ja saame kõik vastu võtta,» lisas müügijuht.

Viieaastaseks saav veekeskus on tema sõnul esimest korda nii ulatuslikult remondis. «Vesi on suhteliselt palju kurja tegev jõud. Remont on tingitud sellest, et mullivannide all olevatest torudest imbus vesi läbi ka naiste riietusruumi ja pesuruumi,» märkis Eelmaa. Ehitaja nõudmisel suleti kogu ümbruses olev piirkond turvalisuse tagamiseks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles