Estonian Air lubab rohkem tasuta asju

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvi ja tee lepingud on veel sõlmimisel.
Kohvi ja tee lepingud on veel sõlmimisel. Foto: SCANPIX

Estonian Air hakkab regulaarlendudel pakkuma tasuta komme, kohvi ja teed, mullu oktoobrist ei pea enam maksma ka klaasikese vee eest.

Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer ütles, et tegu on sarnase koostööprojektiga, mille lennufirma sõlmis möödunud sügisel joogitootjaga A Le Coq, kui hakati tasuta vett pakkuma. «Oleme otsinud kontakti mitmete ettevõtetega, kellel võiks olla huvi oma tooteid meie pardal pakkuda. Lähiajal lisanduvad sarnase koostöö alusel kohv ja tee,» rääkis Randveer.

Kontseptsiooni muudatusega hakkas Estonian Air tegelema eelmise aasta sügisest. «Vesi – see on esmane ja kõige elementaarsem vajadus. Kõik edasine – kommid, tee, kohv - on täiendus ja soov teha reisijate olemine pardal mõnusamaks,» märkis Randveer, kelle kinnitusel aitab selline tegevus hetke turuolukorras hoida ka piletihinda mõistlikul tasemel.

Pergale komme hakatakse pakkuma pühapäevast. Kohvi ja tee lepingud on veel sõlmimisel, kuid ilmselt hakatakse neid pakkuma lähinädalate jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles