Lugeja küsib: miks Viking Line Mariellat välja ei vaheta?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Line reisilaev Mariella.
Viking Line reisilaev Mariella. Foto: Peeter Langovits

«Miks ei vaheta Viking Line Mariellat välja? Tõsiselt häirib, et see laev nii vana ja kole on. Olen korra sõitnud ja mitte kunagi enam ei lähe. Miks selliseid üldse Eestisse suvel tuuakse?» küsib lugeja.

Vastab Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko.

Viking Line’i jaoks on meie klientide turvalisus väga oluline. Mariella on suure mahutavusega, merekindel ja puhas laev. Ka järjepidevad kliendiuuringud näitavad, et meie reisijad väga armastavad Mariellat ning eelistavad Stockholmi sõiduks just teda, kuna muutliku ilmastikuga Läänemerel kiigutab Mariella vähem kui teised laevad. Kliendid nimetavad teda hellitavalt Rautarouva - raudne leedi.

Mariella on kahel korral läbinud põhjaliku uuenduskuuri Naantalis, mil uuendati nii laeva tehnilisi süsteeme kui ka interjööri. Laev läheb iluhooldusele ka vahetult enne oma tänavust 30. juubelisünnipäeva. Mariellal on oma karakter. Laev on ka palju näinud, olles üks laevadest, kes päästis inimesi uppuvalt Estonialt.

Meie oleme väga rõõmsad suviste lisaväljumiste üle, mis leevendab meie suvise kõrghooaja suurt nõudlust Tallinna-Helsingi liinil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles