Noormeest aidanud müüjatest said internetikuulsused

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Targeti kauplus.
Targeti kauplus. Foto: SCANPIX

Viimastel päevadel löövad sotsiaalmeedias laineid USA jaemüügiketi Targeti töötajad, kes aitasid ühel noormehel valmistuda tööintervjuuks ja lipsu siduda.

Audrey Mark oli parajasti sisseoste tegemas, kui märkas Targeti töötajaid õpetamas noormehele, kuidas lipsu siduda, korralikult kätt pigistada ning keerulistele tööintervjuu küsimustele vastata, vahendab Telegraph.

Mark oli väga üllatunud ja otsustas seda filmida ja pilti teha. Sotsiaalmeediasse üles riputatud foto tõttu sai kaupluse töötajatest internetisensatsioon. Praeguseks on ainuüksi Marki postituse «meeldivaks» märkinud ligi 45 000 inimest. Töötajate lahkus on pälvinud ka mitmete meediaväljaannete tähelepanu.

«See on kõrgel tasemel klienditeenindus,» märkis ta postituses, mida jagas ka Targeti Facebooki lehel.

«Teismeline, kes ilmub tööintervjuule ülikonnas ja lipsuga? Ta väärib seda tööd! Ja missugune kena töötaja, kes loovutab oma aega kliendile nõuannete jagamiseks,» leiab üks postitust kommenteerides.

Cathy Scott, üks neist töötajaist, kes noormeest aitas, ütles hiljem USA telekanalile WTVD, et noormees tundus olevat segaduses, ja pakkus talle oma abi.

Vaata lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles